Disclaimer voor Vermogenvlinder.nl

Op onze website vinden bezoekers informatie over geld lenen en vermogen. Hoewel we streven naar correcte en actuele informatie, kunnen we hier niet altijd voor garant staan. Fouten kunnen altijd voorkomen en daarom zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade die direct of indirect voortvloeit uit gebruik van de informatie op deze site.

Vrijstelling van adviesverantwoordelijkheid

Onze website vermogenvlinder.nl levert geen professionele of juridische adviezen. Onze teksten en adviezen zijn bedoeld voor entertainmentdoeleinden en mogen niet worden geïnterpreteerd als financieel advies. Wij zijn niet verantwoordelijk voor acties die bezoekers ondernemen op basis van de informatie op deze site.

Gebruik van kunstmatige intelligentie

Wij willen onze bezoekers erop wijzen dat er bij de creatie van deze website en haar inhoud mogelijk gebruik is gemaakt van kunstmatige intelligentie. Hoewel we streven naar de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid in onze content, kan de informatie mogelijk onnauwkeurigheden bevatten of achterhaald zijn.

Nauwkeurigheid van informatie

Hoewel we streven naar de meest actuele en accurate informatie, kunnen we hier geen garantie voor geven. Vermogenvlinder.nl is dan ook niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit onjuiste of verouderde informatie op onze website.

Scroll to Top