Vermogenvlinder.nl is ontstaan uit een passie voor financiën en een verlangen om toegankelijke en begrijpelijke informatie te bieden over geld lenen en vermogen. Onze website is opgericht door een groep financiële experts en academici die de complexiteit van de financiële wereld willen doorbreken en de kennis willen delen met het publiek.

Ons Team

Ons team bestaat uit een dynamische groep van academici, experts en schrijvers met verschillende achtergronden op het gebied van financiën, economie en investeringen. Ze zijn verantwoordelijk voor het onderzoeken, schrijven, redigeren en publiceren van de inhoud die u op onze website vindt. Elk lid van ons team heeft een specifieke rol en taak, waardoor we informatie van de hoogste kwaliteit kunnen bieden.

De Teamleden

Onze teamleden zijn stuk voor stuk professionals met een passie voor financiën. Ontmoet enkele van onze leidende figuren:

Jan de Vries

Jan is onze hoofdredacteur en heeft een Master in Economie van de Erasmus Universiteit. Jan heeft jarenlange ervaring in de bankensector en heeft een passie voor het begrijpelijk maken van complexe financiële informatie.

Lisa van Dijk

Lisa is een van onze senior schrijvers en heeft een achtergrond in financieel advies. Met haar Bachelor in Bedrijfskunde en Master in Financieel Management, biedt Lisa inzichten die zowel diepgaand als gemakkelijk te begrijpen zijn.

Mark Jansen

Mark is onze technische expert. Hij heeft een Bachelor in Informatica en specialiseert zich in het creëren en onderhouden van websites. Mark zorgt ervoor dat onze website soepel werkt en gemakkelijk te navigeren is.

Emma de Jong

Emma is onze onderzoeksanalist. Ze heeft een Master in Financiële Economie en heeft gewerkt bij verschillende investeringsbanken. Emma zorgt ervoor dat alle informatie op onze website actueel en accuraat is.

Onze Diensten

Vermogenvlinder.nl biedt een breed scala aan diensten. We bieden bezoekers niet alleen informatie over geld lenen en vermogen, maar we bieden ook diepgaande artikelen over investeren, sparen en financiële planning. Ons doel is om een one-stop-shop te zijn voor al uw financiële informatiebehoeften. We updaten onze inhoud regelmatig om ervoor te zorgen dat we altijd de meest recente en relevante informatie bieden.

Scroll to Top